vrijdag 30 april 2010

een multifunctionele tuin voor jong en oudOp vrijdag 7 mei om 16u organiseert Landelijke Kinderopvang een persontmoeting in Aarschot.Op 6 oktober 2009 gaven we het startschot voor de aanleg van de tuin van het kinderdagverblijf ‘Stekelbees’ in de Bogaardenlaan 8 in Aarschot.
De buitenruimte werd multifunctioneel ingericht zodat deze tegelijk een speelplek is voor de kinderen als een ontmoetingsplek voor de bewoners van het verzorgingstehuis Sint Rochus. Dit project bevordert de contacten tussen jong en oud en zal ook een meerwaarde zijn voor de bewoners en bezoekers van Aarschot.

Het project, dat gefinancierd wordt door Europa en Vlaams-Brabant, werd tot stand gebracht door Landelijke Kinderopvang, in samenwerking met de partners OCMW Aarschot (verzorgingstehuis Sint Rochus) en het BUSO onderwijs. Tuinarchitect Peeters-Vervoort uit Herenthout leidde dit project in samenwerking met de leerlingen van het bijzonder beroepsonderwijs BUSO van Aarschot.

Met trots stellen we de nieuwe tuin voor en nodigen we de pers uit om tevens een kijkje te nemen in ons kinderdagverblijf en onze kantoren.

 
Programma:


- 16u: ontvangst
- 16u30 welkomstwoord door Monique Swinnen, voorzitter Landelijke Kinderopvang
- aansluitend receptie en mogelijkheid tot bezichtigen van het kinderdagverblijf, het kantoor en de tuin.
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...