zaterdag 3 juli 2010

Sociale kaart Groep KVLV

Groep KVLV is een netwerk van organisaties en verenigingen. Dit netwerk ontwikkelt een brede waaier aan dienstverlening die vrouwen in hun dagelijkse zorg ondersteunt en die het welzijn van vrouwen bevordert.

Groep KVLV is gegroeid vanuit KVLV.
KVLV verenigt vrouwen, brengt hen samen om bij te leren, te ontspannen, creatief bezig te zijn en de plaatselijke samenleving vorm te geven.
Bestuursleden van KVLV zijn de antennes op het platteland. Zij kennen de noden, detecteren de nieuwste trends en geven impulsen om de dienstverlening verder uit te bouwen. Hierdoor ontstonden in de voorbije decennia verschillende nieuwe initiatieven .
De organisaties van Groep KVLV zijn actief op het Vlaamse platteland. Voor kansengroepen wordt het terrein ook uitgebreid naar de verstedelijkte gebieden.
Groep KVLV is actief in het verenigingsleven, thuiszorg, kinderopvang, vorming én opleiding, mantelzorg, Groene Zorg en diensten betaald met dienstencheques.
Groep KVLV biedt werk aan meer dan 6000 werknemers, vooral vrouwen.


Benieuwd waar je de kantooradressen en telefoonnummers van Landelijke Kinderopvang, Landelijke Thuiszorg, Landelijk Dienstencoöperatief of de consulenten van KVLV kan vinden?
link naar kaart
Of surf naar www.GroepKVLV.be en je kan via icoontjes een aanduiding vinden van adres en telefoonnummer van alle regiokantoren.
Ga naar visie/kaart
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...