donderdag 5 juli 2012

Stekelbees-kermis in Lille

Op 3 juli werd de zomervakantie feestelijk ingezet bij Stekelbees Lille. Onze vier locaties verzamelden in Gierle voor een dag ‘Stekelbees Kermis’. 
Een werkgroep van kinderbegeleidsters organiseerden deze dag. Een dag waar ongeveer 100 kinderen en hun begeleiding echt  van genoten hebben.
Geen kermis volledig zonder eendjes vissen, oude volksspelletjes en een heuse paardenmolen. Een heel eenvoudig concept zorgde voor super veel plezier! |Een grote bezemsteel in een voet van een parasol. Daaraan bevestigden we twee stokpaarden met lange linten. De kinderen lopen rondjes rond de paal en… proberen de ‘flosj’ te pakken. Lachen, gieren en brullen!
Verder op het programma: Zumba. De kinderen zetten hun sportiefste beentje voor en deden maar al te graag mee met de verschillende pasjes. Om te bekomen van de warmte konden de kinderen genieten van een mooie poppenkast. Inclusief prachtig decor en buitengewone acteerprestaties van onze poppen.Kortom, een zalige dag om een hopelijk zalige vakantie mee te starten!
lklille@landelijkekinderopvang.beGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...