maandag 28 januari 2013

We gooien ankers uit!

Al meer dan 35 jaar zorgt Landelijke Kinderopvang voor kwalitatieve opvang in Vlaanderen.  In 10 kinderdagverblijven, bij meer dan 7000 onthaalouders en via buitenschoolse opvang op meer dan 140 locaties.  Deze jarenlange ervaring resulteerde in kinderopvang die gebaseerd is op een ijzersterke pedagogische visie.  Deze visie, bestaande uit 8 pijlers, brengt Landelijke Kinderopvang dag in dag uit in de praktijk.  Het zijn ankers die tevens een houvast zijn voor alle medewerkers van onze organisatie.
Landelijke Kinderopvang regio Kempen-Oost informeert op 4 verschillende avonden haar onthaalouders over deze pedagogische visie en hoe deze in de praktijk te brengen.  Ook het vormingsprogramma van 2013 wordt uitvoerig voorgesteld.  Jaarlijks biedt Landelijke Kinderopvang de onthaalouders en kinderbegeleiders opleidingen aan rond de ontwikkeling van jonge kinderen en concrete tips i.v.m. verzorging, voeding, EHBO, spelen met kinderen, communicatie met ouders, veiligheid, enz…  Gespecialiseerde medewerkers bieden hen advies en ondersteuning op maat.
Onthaalouders uit de regio zijn welkom op donderdag 31 januari om 19u30 in cc De Reynaert, Maurits Potterstraat 1 in Vosselaar.
voor meer informatie: Liesbeth Lavrysen
Verantwoordelijke werving, selectie en vorming regio Kempen-Oost
014 27 0742


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...