zaterdag 31 maart 2012

Stekelbees gaat 'toeren en loeren'

Landelijke Kinderopvang regio Oost-Vlaanderen gaf op 22 maart het startschot van het project ‘Toeren en Loeren’.  Doel van dit project is collega’s de kans te geven om te netwerken binnen hun organisatie. Het is immers een voordeel om te werken in een grote en diverse organisatie. Collega’s kunnen mekaar inspireren en tegelijk heel wat bijleren. Landelijke Kinderopvang vindt het belangrijk dat iedereen zich binnen de organisatie kan ontplooien binnen zijn/haar job.
Enerzijds gaan collega’s bij mekaar kijken. Ze bezoeken alle locaties waar Landelijke Kinderopvang buitenschoolse opvang (Stekelbees) voorziet. In Oost-Vlaanderen zijn dat 11 locaties.
Anderzijds wisselen ze ook inhoudelijke zaken uit met elkaar zoals bijvoorbeeld over de inrichting van de buitenschoolse kinderopvang, activiteiten, teamwerk en pedagogie.
In de provincie Oost-Vlaanderen telt Landelijke Kinderopvang 3 Initiatieven Buitenschoolse Kinderopvang, Stekelbees genaamd: in Sint-Gillis-Waas, Lochristi en Sint-Lievens-Houtem.  Verspreid over deze locaties zijn er 11 vestigingen waar de opvang zelf doorgaat.

1 opmerking:

  1. hey,

    het loeren en toeren is een super leuk idee... de 1ste maal was allesinds al zeer geslaagd...veel opgestoken en zal zeer leuk in elkaar!
    op naar de volgende keer in lochristi.

    Grtz Nikita (SLH)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...