woensdag 6 mei 2015

Onthaalouders Landelijke Kinderopvang op het stadhuis in Aalst om verjaardag te vieren!


Landelijke Kinderopvang regio Aalst bestaat 25 jaar. Dit is de aanleiding voor een uitnodiging op het stadhuis!
Onthaalouders én verantwoordelijken Landelijke Kinderopvang  worden vrijdag 8 mei om 19u30 verwacht in de trouwzaal van het stadhuis te Aalst voor een receptie aangeboden door de stad. Schepen Iwein De Koninck is onze gastheer.
In totaal 32 onthaalouders aangesloten bij Landelijke Kinderopvang staan in de regio Aalst  in voor de invulling van 167 erkende kindplaatsen.  
Onze onthaalouders uit de regio Aalst vingen vorig jaar 244 kindjes in de dagopvang en 79 kindjes in de buitenschoolse opvang op.
Kleinschalige opvang bij onthaalouders thuis in hun eigen vertrouwde omgeving. In het begin ging het vooral om dames die enkele jonge kinderen een ‘thuis’ aanboden, terwijl hun ouders uit gingen werken. 
Het was eerder een vriendendienst.
Hieruit groeide een groot netwerk van diensten voor onthaalouders van Landelijke Kinderopvang. We groeiden in aantal, maar ook in kwaliteit, professionaliteit en visie.
Een visie die zijn uitwerking heeft in 8 ankers, 8 kapstokken waar wij onze werking op baseren.
Eén van onze kapstokken waaraan wij veel belang hechten is die van ‘een warm hart hebben en geven’.
Dat is de basishouding van elke onthaalouder.
We zijn dan ook heel blij dat samen met ons het gemeentebestuur de onthaalouders wil bedanken voor wat ze elke dag doen om de kinderen een ‘droomopvang’ te bezorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...