Op vrijdag 21 september werden 150 verantwoordelijken kinderopvang verwacht op het personeelsfeest 'Landelijke Kinderopvang doet de ronde van Oudenaarde'. Naast de stadswandelingen met gids in Oudenaarde, een bezoek aan de Brouwerij Liefmans, een trektocht rond het Donkmeer,... werden ook workshops 'roosjes maken', 'jezelf professioneel leren opmaken en een kookworkshop georganiseerd.
In de keuken leerden we hoe je met 5 ingrediënten na een drukke werkdag een lekkere maaltijd op tafel kan toveren.
We gingen samen met collega's aan de slag en smulden even later van de hapjes, deze week zullen we enkele gerechten posten.
ZALMHAPJE
Nodig
250 g gerookte zalm, 1 onbehandelde limoen, 1 ei, 100 g paneermeel
Bereidingswijze
Rasp de limoen en pers het sap uit. Mix de zalm fijn samen met het ei, limoenrasp en het limoensap en paneermeel. Vorm er kleine balletjes van en bak deze 4 minuten in wat olie gaar. Serveer warm of koud.
Zin om zelf deze kookworkshop te volgen, meer info op www.kvlv.be
Geen opmerkingen:
Een reactie posten