dinsdag 5 oktober 2010

Onthaalouders regio MECHELEN-LIER vieren feest

4 van de 5 diensten voor onthaalouders van Landelijke Kinderopvang binnen de regio Mechelen-Lier vieren dit najaar hun jubileum. Dit gaat uiteraard gepaard met een hapje en drankje en een leuke activiteit voor de onthaalouders al dan niet met hun partner. De onthaalouders van de dienst Berlaar-Nijlen-Herenthout hebben begin september de stad Lier verkend onder het genot van lekkernijen onderweg. De dienst werd 20 jaar geleden door Landelijke Kinderopvang opgericht.
Ook de dienst Duffel-Lier blaast al 20 kaarsjes uit en vierde dit met een Cycling Dinner. Al fietsend werd er van het ene restaurant naar het andere gereden voor een lekkere maaltijd. Het weer zat goed en de sfeer zat er in. De Netedijken zorgden voor een aangename achtergrond en lekker eten was de brandstof om uiteindelijk toch terug in Lier te geraken.
De dienst onthaalouders van Sint-Katelijne-Waver vierde maar liefst zijn 30-jarig jubileum. Een stralende zon was de achtergrond van een schitterende stadswandeling door Mechelen gevolgd door een lekker etentje.
De dienst onthaalouders van Zandhoven-Grobbendonk volgt met zijn viering nog in november. Ook deze dienst bestaat al 30 jaar en dat wordt gevierd met een lekker etentje. Daarover later uiteraard nog meer.
Al deze vieringen waren zeker voor herhaling vatbaar. Een groot samenhorigheidsgevoel, een gezellige babbel en samen genieten van lekkernijen, meer moet dat niet zijn.

Onze diensten onthaalouders van Landelijke Kinderopvang binnen de regio Mechelen-Lier hebben allemaal nood aan nieuwe kandidaat onthaalouders. We hopen dat we op deze manier geïnteresseerden warm kunnen maken. Het is de moeite waard om onthaalouder bij Landelijke Kinderopvang te zijn!

Interesse?
neem telefonisch contact op met de helpdesk via 070/24.60.41 of mail hen via mechelen-lier@LandelijkeKinderopvang.be en zij helpen je op weg… Wees welkom!


 
Foto's Duffel-Lier:Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...