donderdag 1 september 2011

Het leukste team van Stekelbees St Amands

Elke zomervakantie gaan wij 3 à 4 keer op uitstap. Niet zomaar een uitstap naar een bos of een speelplein in de buurt, maar echte uitstappen. Dit jaar zijn we naar Planckendael en de provinciale domeinen De Schorre en Puyenbroeck gegaan. Boudewijnpark, het strand van Nieuwpoort, de Olmense zoo en Mega Speelstad zijn maar een paar van de uitstappen die we in de vorige jaren hebben gedaan.
Dit jaar gaan we voor de derde maal onze braderij organiseren. Het is onze traditie als afsluiter van de zomervakantie. We organiseren optredens van de kinderen, spelletjes en verschillende kraampjes. Onze opbrengst gaat telkens naar een goed doel. Na de stichting Muco en Dierenwereldkruis Sint –Amands hebben we dit maal voor de actie 12-12 gekozen.
Wat ons uniek maakt als team zijn onze singles. Vorig jaar hebben we ons eerste stekelbeeslied geschreven en opgenomen op de melodie van MamaSé van K3. Dit jaar hebben we Jong van Spring omgetoverd tot “ Het was tof”.
Om eventuele sleur uit onze vakanties te houden hebben wij elke vakantie week een ander thema. Om onze thema’s duidelijk te maken, spelen er telkens 2 collega’s een personage. Samen vormen zij de rode draad per thema. Onze thema’s variëren van 'Visstick en de loveboat' tot 'wie kiest Zorro'.
Bovenop dit alles zijn wij een toffe gemotiveerde ploeg die onder de leuke doch professionele leiding van Tineke en Lies er een super leuke stekelbeestijd voor al onze stekelbeesjes probeert van te maken.
Stekelbeesteam Sint - Amands


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...