maandag 26 september 2011

’t Kiel is okido!

OKiDO Stekelbees Kiel organiseert een fototentoonstelling ’t Kiel is okido
Deze fototentoonstelling kwam tot stand door de kinderen en kinderbegeleidsters van de opvang OKiDO Stekelbees Kiel. Kinderbegeleidster Elly Van den Bergh ging met hen op stap in de buurt en samen fotografeerden ze de mooiste en leukste plekjes in het Kiel. De bakker, de groendienst, de buurtwinkel, de tuin van de opvang, … elk mooi plekje werd op de gevoelige plaat vastgelegd en dit vanuit kinderogen.  Op die manier willen ze het Kiel in een positief daglicht stellen en de mooie dingen in de wijk aan iedereen tonen.
De tentoonstelling gaat door op vrijdag 30 september en wordt om 15u geopend door Axl Peleman met het liedje ‘Het Kiel is een kleurdoos’. 
We hopen dat u even langskomt (Boomsesteenweg 293 in Antwerpen – Kiel)!  


Wat is OKiDO Stekelbees Kiel?
OKiDO Stekelbees Kiel maakt deel uit van vzw Landelijke Kinderopvang en is een mini-creche voor occasionele, kortdurende en laagdrempelige opvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Ouders uit de buurt van Antwerpen-Kiel kunnen er terecht indien ze bijvoorbeeld moeten solliciteren, tijdens een opleiding, tijdens een crisisperiode in het gezin, wanneer extra ondersteuning nodig is of om de wachttijd in de ‘gewone’ opvang te overbruggen wanneer men (interim)werk maar nog geen kinderopvang gevonden heeft.  Het is de bedoeling dat de kinderen doorstromen naar het reguliere net. OKiDO Stekelbees Kiel helpt om die doorstroming te realiseren


Voor meer informatie: OKiDO Stekelbees Kiel
Sabrina Vinck Verantwoordelijke kinderopvang
Boomsesteenweg 293 2020 Antwerpen - Kiel
Tel: 03/248.49.19


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...