zondag 11 september 2011

Vandaag gaat Landelijke Kinderopvang naar Bokrijk!

Het Openluchtmuseum Bokrijk viert op 11 september mee met KVLV en herdenkt de oprichting van ‘de Boerinnenbond’ 100 jaar geleden. Herbeleef wat de oprichting van een plaatselijke afdeling allemaal met zich meebracht voor de inwoners van een Vlaams dorp in 1911. De Bokrijkacteurs zetten het verhaal in scène en jij beleeft het alsof je er zelf deel van uit maakt. Ook de werking van de KVLV anno 2011 mag op deze dag niet ontbreken. Je kunt met de hele familie aan tal van afwisselende workshops deelnemen, van koken, poëzie of ‘powerwalking’ tot vilten, dans of een kruidenwandeling met gids.


Praktische info
Zondag 11 september 2011 
Openluchtmuseum Bokrijk Bokrijklaan 1, 3600 Genk, tel. 011/26 53 00 www.bokrijk.be 
Het Openluchtmuseum is geopend van 27 maart tot en met 30 september 2011, van 10 tot 18 u. Gesloten op maandag (behalve feestdagen).


Toegangsprijzen, korting voor KVLV-leden
KVLV-leden en hun gezin krijgen op 11 september toegang aan het groepstarief van € 8,50 op vertoon van kortingsbon voor individuen (zie ledenmagazine Vrouwen met Vaart.
Voor KVLV-groepen geldt het vroegboektarief van € 7,00 op vertoon van een ingevulde kortingsbon voor groepen.
Landelijke Kinderopvang geeft op de stand van Groep KVLV meer info over de dienstverlening en de wervingsacties voor nieuwe onthaalouders en kinderbegeleidsters.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...