zondag 4 september 2011

meer dan 50.000 kinderen!

Landelijke Kinderopvang  organiseert opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar in gans Vlaanderen. De opvang wordt georganiseerd bij onthaalouders, via buitenschoolse- en vakantie-opvang en in kinderdagverblijven en staat onder toezicht van Kind&Gezin. Als grootste dienst van Vlaanderen vangt Landelijke Kinderopvang jaarlijks meer dan 50 000 kinderen op.
Onthaalouders en kinderbegeleid(st)ers worden begeleid en ondersteund door verantwoordelijken kinderopvang.  Zij worden op hun beurt bijgestaan door een team van professionals vanuit het hoofdkantoor in Wijgmaal (Leuven).  
Onze onthaalouders en kinderbegeleid(st)ers krijgen regelmatig vormingen en opleidingen die ervoor zorgen dat de kwaliteit van de opvang verzekerd blijft.
In elke opvangsituatie krijgt elk kind individuele aandacht en wordt elk kind nauwlettend opgevolgd.  Bijzondere aandacht gaat naar veiligheid en gezondheid in onze opvanglocaties.  In elke regio zorgt een veiligheidsverantwoordelijke ervoor dat alle voorschriften op vlak van veiligheid en gezondheid strikt worden opgevolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...