donderdag 22 december 2011

we do give a shit

Huishoudhulp Kerstin van Landelijk Dienstencooperatief gaf samen met haar shiatsu-collega’s Marjan en Riet twee dagen lang shiatsumassages aan de personeelsleden van Groep KVLV in de Remy-site in Wijgmaal. Wie eens goed onder handen genomen wou worden, betaalde 10 euro voor een massage van 20 minuten. De opbrengst gaat integraal naar Music for Life.
Dat de massage deugd doet, hebben wij zelf aan den lijve mogen ondervinden. Het was een zeer ontspannende pauze van het werk en we konden met hernieuwde energie terug aan de slag.
De opbrengst van Music for Life gaat dit jaar naar de problematiek rond diarree. De Music for Life-slogan ‘We do give a shit’ werd door Kerstins team heel ludiek omgezet naar ‘We do give a Shiatsu’. Je kan de Shiatsu for Life-avonturen van Kirsten en de andere helpers volgen op hun speciale blog Shiatsu4life.
Shiatsu-wat?
Shiatsu betekent drukpuntmassage. Er wordt druk uitgeoefend met handpalmen en duimen, hetgeen de zelfhelende krachten van ons lichaam stimuleert. Shiatsu is heel ontspannend en helpt bij stress, vermoeidheid, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, spier- en gewrichtsklachten,…
Meer informatie over shiatsu vind je op de Kerstins website Shiatsu 4 you.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...