vrijdag 27 januari 2012

Hoe gezond is jouw huis?

De meeste mensen zijn zich er niet van bewust, maar de vervuiling binnenshuis is vaak groter dan buiten, zelfs voor mensen die in de stad wonen. Je woning op een gezonde en milieuverantwoorde manier renoveren kan daar verandering in brengen. Om de leden van KVLV, Okra en markant daarover te informeren staat het project ‘Herinrichten en renoveren: milieuverantwoord en gezond’ op stapel. Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking met VIBE vzw en met de steun van de Vlaamse Overheid.
In het kader van dit project zijn de projectpartners op zoek naar:
Leden die hun huis of winkel willen openstellen voor een binnenmilieumeting. 
Stel je je kandidaat en komt VIBE bij jou langs voor zo’n meting, dan krijg je advies op maat om eventuele problemen op te lossen. De metingen zullen uitgevoerd worden tussen maart en september 2012. Van de metingen worden film- en foto-opnames gemaakt. De opnames kunnen gebruikt worden in de samenkomsten die KVLV, Okra en markant rond het thema organiseren in 2013. 
Kandidaten om deel uit te maken van een lezersgroep. Die lezersgroep zal de brochure en de informatiefiches die in het kader van dit project worden aangemaakt, proeflezen en tips geven ter verbetering.
Interesse en ben je lid van KVLV, Markant of Okra? Bezorg de ingevulde vragenlijst op de site van KVLV zo snel mogelijk aan cursus@vibe.be of 
VIBE vzw, Grotesteenweg 91, 2600 Antwerpen-Berchem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...