zondag 19 augustus 2012

onthaalouders van Voeren zoeken collega's

De onthaalouders van Voeren hebben geen plaats meer. De wachtlijst groeit en ouders zitten met de handen in het haar. Daarom zoekt Landelijke Kinderopvang nieuwe collega's. Onthaalouders zetten zich elke dag in om baby's, peuters en kleuters een onvergetelijke 'opvangdag' te bezorgen.
Zij staan voor kleinschalige opvang in gezinsverband, in de buurt van de ouders die een beroep op hen doen. Zeker in de uitgestrekte en landelijke gemeente Voeren is kinderopvang in de buurt voor de ouders van groot belang. En daar knelt het schoentje. De onthaalouders van Voeren hebben geen plaats meer. De wachtlijst groeit en ouders zitten met de handen in het haar.
Daarom zoekt Landelijke Kinderopvang naar nieuwe gemotiveerde onthaalouders. Twee onthaalouders kunnen ook samenwerken. Wie interesse heeft om onthaalouder te worden, of wie eraan denkt om met iemand anders als onthaalouder samen te werken, is van harte welkom op een van de informatiemomenten die regelmatig plaatsvinden o.a. in Voeren en in Bilzen.Tijdens zo'n infomoment wordt de functie van onthaalouder uitvoerig toegelicht.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met het regiokantoor van Landelijke Kinderopvang: 070/246041 - limburg@LandelijkeKinderopvang.be 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...