donderdag 30 augustus 2012

werken na kanker?

 
De Vlaamse Liga tegen kanker is op zoek naar getuigenissen!
 
 
Heading
Een campagne van de Vlaamse Liga tegen Kanker
28 augustus 2012
Werken na kanker? Help ons aan getuigenissen
Stel je voor: je krijgt kanker. Negen maanden ben je out, maar dan mag je weer aan het werk. Eindelijk een kans om de ziekte uit je hoofd te zetten, om weer onder de mensen te komen, je nuttig te voelen. Je herademt. Tot blijkt dat je ontslagbrief klaar ligt. Dat je je zaak moet sluiten omdat het fysiek niet meer gaat. Dat je werkgever je niet vanuit de stoffige fabriekshal (door je arts verboden terrein) naar een andere werkplek wil verplaatsen. Dat deeltijds werk geweigerd wordt. Na je kanker begint helaas een nieuw gevecht, om werk dit keer.

Kent u ook zulke verhalen? Help ons om ze te verzamelen.
Want wij vermoeden dat het om een verdoken probleem gaat, omdat maar weinig patiënten met hun ervaringen over werken na kanker naar buiten durven te komen. En dat we van alle problemen maar het topje van de ijsberg zien.
Vandaar: help ons om zoveel mogelijk (anonieme) getuigenissen over kanker en werk te verzamelen en de belangrijkste knelpunten in kaart te brengen:
  • Moedig mensen aan hun verhaal te registreren op de website www.werkennakanker.be of te vertellen aan de Kankertelefoon (078/150.151, elke werkdag van 9 tot 17u)
  • Hang een poster op op uw dienst, plaats een banner op uw site of een bericht in uw nieuwsbrief. Alle materiaal vindt u op www.tegenkanker.be/campagnemateriaal_werkennakanker
  • Verspreid de boodschap via Facebook, twitter enz. Kijk daarvoor op www.werkennakanker.be
  • Of vertel uw eigen verhaal, of laat een reactie achter op de website
Enorm bedankt om deze campagne ‘Werken na Kanker’ te steunen.

Banner campagne 'Werken na kanker'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...