donderdag 2 februari 2012

Onthaalouders van Landelijke Kinderopvang kiezen voor vorming en kwaliteit

Op donderdag 26 januari om 19.30 uur verzamelden 108 van de 151  onthaalouders van Landelijke Kinderopvang regio Mechelen-Lier in Zaal De Lispenaar in Lier.

Deze onthaalouders kregen een voorstelling van een uitgebreid aanbod van lessen en cursussen voorzien in 2012 waarop ze zich die avond konden inschrijven. Het is een gevarieerd aanbod van een 30-tal sessies met diverse thema’s, allemaal bedoeld om de kwaliteit van de opvang te garanderen en zo mogelijk te verbeteren.
Preventief handelen, diversiteit, gezonde voeding, muziek voor baby’s en peuters, kindjes opvolgen en stimuleren in  hun ontwikkeling maar ook rugscholing, communicatie  en geheugentraining zijn enkele van de veel gekozen thema’s.  Iedere onthaalouder volgt jaarlijks minstens vier opleidingen.
De avond verliep in een gezellige sfeer en werd afgesloten met een nieuwjaarsdrink.

Wij zijn in onze regio steeds op zoek naar nieuwe kandidaat-onthaalouders. 
Woon je in Berlaar, Duffel, Grobbendonk, Herenthout, Lier, Nijlen, Ranst, Sint-Katelijne-Waver of Zandhoven en heb je interesse om onthaalouder te worden? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer informatie, telefonisch of per mail: 070/24 60 41 of 
mechelenlier@LandelijkeKinderopvang.beGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...