vrijdag 9 maart 2012

'Ben jij de vangst van de dag?'

Op 8 maart, tijdens de week van de vrijwilliger, lanceerde de provincie Vlaams-Brabant haar nieuwe vrijwilligerscampagne 'Ben jij de vangst van de dag?' op de markt van Arschot met een ludieke actie. Met deze campagne vraagt de provincie aandacht voor al die helpende handen die vandaag al vrijwilligerswerk doen, maar wil ze ook anderen warm maken voor het vrijwilligerswerk. 
De campagne wordt samen met een aantal organisaties uit het Aarschotse gelanceerd: Landelijke Kinderopvang Aarschot, Vereniging voor Blinden en Slechtzienden, Zorgende Handen, Riso, en Huize Levensruimte, Burenbemiddelaars Vlaams-Brabant. 
Toon ons je vangst van de dag?
De Provincie lanceert tegelijkertijd de oproep 'Toon ons je vangst van de dag', waarbij ze organisaties vragen om tegen 30 juni een foto op te sturen van hun vrijwilligers. De 10 creatiefste foto's krijgen 300 euro, die ze kunnen gebruiken om nog meer vrijwilligers te werven. Misschien heb jij ook een vrijwilligerswerking in je opvang en kan je ook een foto opsturen!!
De provincie Vlaams-Brabant stimuleert en ondersteunt het vrijwilligerswerk op verschillende manieren oa via een gratis vrijwilligersverzekering.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...