dinsdag 6 maart 2012

Gerda heeft een eigen mailadres!

Heb je nog een collega-onthaalouder of kinderbegeleidster die je enkel kan bereiken via het mailadres van haar man of heeft ze helemaal geen mailadres...
daar willen we echt werk van maken!
Binnenkort krijg je meer nieuws over onze digimindy-party's over heel Vlaanderen. Tijdens de digitale week geven we het startschot van deze actie!
Woon je in de buurt van Aarschot, Diest, Holsbeek...zet dan alvast maandag 23 en donderdag 26 april in je agenda!!! 
Gerda, onthaalouder uit de dienst Aalter heeft nu ook een eigen mailadres!

Onthaalouder Gerda uit Aalter wil graag haar bevindingen delen rond de cursus kennismaking pc die ze volgde samen met de onthaalouders van de diensten van Landelijke Kinderopvang Berlare-Lede-Wichelen, Hamme-Waasmunster en Aalter.
Het was een leuke ervaring ook eens met andere onthaalouders contact te hebben, voor mij was de afstand een minpuntje; maar dit werd gecompenseerd doordat we van thuis uit ook oefeningen en zelf theorie konden bij oefenen.
Wat we vooral geleerd hebben is : basisprincipes van een computer: hoe starten, opslaan, kopiĆ«ren, …e-mails leren schrijven naar een groep, e-mails doorsturen met een bijlage, opzoeken op het internet, en de beginselen van word.
Ook het leren werken met afbeeldingen en illustraties in een word-document hebben we nu al flink onder de knie.
Vb : nieuwjaarsbriefje typen, lay-out verzorgen met een tekeningetje, iets uitprinten om in te kleuren, enz.
Voor mij was het zeker een ervaring rijker en kan dit naar de dienst toe ook een meerwaarde zijn om via de computer iets te regelen.
Hoewel ik toch graag heb dat er sociaal contact blijft met de verantwoordelijke van de dienst en met collega-onthaalouders en met de ouders van de kinderen die in de opvang verblijven.
Gerda Danneels (onthaalouder Aalter)
NB ik heb nu een eigen mailadres! 
Gerda.danneels@gmail.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...