dinsdag 9 november 2010

Stekelbees Zandhoven wordt snel hersteld

Het lokaal van de buitenschoolse kinderopvang Stekelbees in Zandhoven, waar woensdag een wagen door de gevel reed, zal vrij snel hersteld worden.
Volgens burgemeester Luc Van Hove kan het getroffen lokaaltje mogelijk over twee weken weer in gebruik genomen worden. De arbeiders van de technische dienst kunnen het metselwerk en de installatie van de verwarming zelf uitvoeren. De raamopening zal tijdelijk afsluiten worden met hout, want het hele gebouw wordt uitgerust met nieuwe ramen met dubbele beglazing. Hiervoor moet een aanbestedingsdossier worden opgesteld en dat kan enkele weken duren. Ondertussen kan het lokaal terug gebruikt worden.
De kinderen konden een dag na de feiten opnieuw in de Stekelbees terecht. Buiten het getroffen lokaal worden de kinderen opnieuw opgevangen in het kinderdagverblijf. Het kan zijn dat de kleuterschool af en toe nog gebruikt zal worden om de overcapaciteit op te vangen. Want volgens Kind & Gezin heeft Stekelbees nu minder capaciteit door het tijdelijk wegvallen van het lokaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...