maandag 1 november 2010

viering 20 jaar Landelijke Kinderopvang in regio Zuid-Hageland

Landelijke Kinderopvang regio Zuid-Hageland: Geetbets-Kortenaken-Landen- Zoutleeuw-Glabbeek-Hoegaarden-Oud-Heverlee-Bierbeek-Korbeek-Lo vierde haar twintigste verjaardag.
In september ‘90 kreeg deze dienst een erkenning voor 15 onthaalouders en dit voor de gemeenten Kortenaken, Geetbets en Zoutleeuw. 4 jaar later kwam daar de gemeente Glabbeek bij en nog een jaar later volgde ook Landen. De dienst bleef verder groeien, vraag en aanbod volgden mekaar mooi op en Kind & Gezin gaf ondertussen nog 6 keer een uitbreiding van erkenning. Ondertussen telt de dienst 4 verantwoordelijken en zorgen zij voor opvang bij onthaalouders in maar liefst 9 gemeenten.

Landelijke Kinderopvang organiseert opvang voor kinderen in gans Vlaanderen. Ook in de regio Zuid-Hageland, met name in de gemeenten Geetbets, Kortenaken, Landen, Zoutleeuw, Glabbeek, Hoegaarden, Oud-Heverlee, Bierbeek en Korbeek- Lo. In deze regio zijn er 68 onthaalouders aangesloten bij Landelijke Kinderopvang. Samen vangen zij 525 kindjes op. Er werken ook 3 onthaalvaders bij onze dienst die samen met hun echtgenote kindjes opvangen.
En we zoeken nog altijd nieuwe onthaalouders!
Er is nog altijd meer vraag dan aanbod in de kinderopvang. Uit onderzoek blijkt dat ouders vooral opvang in hun buurt zoeken. Wij willen dat zoveel mogelijk bieden maar zijn nog op zoek naar onthaalouders in Hoegaarden, Bierbeek, Oud-Heverlee en Korbeek-Lo.
Contactgegevens:
Dienst onthaalouders regio Zuid-Hageland Linterseweg 10/1 3440 Budingen
Regiomanager Zuid-Hageland: Marjoes Smeets 
Verantwoordelijken dienst onthaalouders
Marie Jeanne Loots - Katrien Melis - Krista Vanmeer - Greet Van Cauwenberge Helpdesk: iedere dag bereikbaar van 8 uur tot 17 uur op 070/ 246 041


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...