maandag 30 mei 2011

Vandaag: infoavond voor nieuwe onthaalouders in Rillaar (Aarschot)

Landelijke Kinderopvang is dringend op zoek naar nieuwe onthaalouders in de regio Aarschot, Scherpenheuvel en Diest. Teveel ouders komen nu op een wachtlijst terecht omdat er geen plaats voorhanden is.
In de regio Aarschot, waartoe ook Betekom behoort, hebben we nood aan zes nieuwe onthaalouders", zegt wervingsverantwoordelijke Els Van Dun van Landelijke Kinderopvang. Vooral in het centrum van Aarschot, in Gelrode en Betekom is het probleem nijpend.
In de regio Diest, waartoe ook Bekkevoort behoort, hebben we in de praktijk achttien nieuwe onthaalouders nodig maar dat cijfer is onhaalbaar. Met tien extra onthaalouders zijn we al tevreden. Er is ook nergens een deelgemeente die er bovenuit springt. Heel wat ouders komen momenteel in hun zoektocht naar opvang op een wachtlijst terecht."

Infoavond
Vandaag maandag 30 mei wordt een infoavond georganiseerd voor kandidaat-onthaalouders in het Huis Theyskens aan de Tieltseweg 1 in Rillaar (Aarschot).  Op de infoavond, die start om 20 uur, wordt de job van onthaalouder uitvoerig toegelicht en worden alle vragen van kandidaat-onthaalouders beantwoord.

info: 070/24 60 41

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...