vrijdag 27 mei 2011

Kinderdagverblijf Stekelbees Zandhoven is 1 jaar open !

Kinderdagverblijf Stekelbees Zandhoven is 1 jaar open !

Het eerste jaar zit erop! Zonder dat we het beseften was daar de maand mei.

Op 3 mei 2010 opende de deuren van het kinderdagverblijf voor de eerste keer. We waren samen met de nieuwe collega’s en de verantwoordelijke kinderopvang een paar keer samen geweest om de ruimtes in te richten en enkele praktische dingen te regelen. Maar het bleef wel spannend: zes nieuwe kinderverzorgsters die gingen samenwerken. Maar we mogen wel zeggen dat het direct klikte tussen ons. Een goede samenwerking straal je ook uit naar kinderen en hun ouders.

En dan waren er natuurlijk de baby’s en peuters die samen met ons gingen starten in het kinderdagverblijf. Enkele van hen waren op de officiĆ«le opening en hadden we al eens kort ontmoet. Maar het bleef spannend afwachten, want elk kind heeft zijn gewoontes en noden en die willen we zo goed mogelijk invullen.

Ondertussen zijn onze baby’s beginnen kruipen en zelfs beginnen lopen. Enkele van onze peuters hebben al afscheid genomen en zijn richting school gegaan. Maar natuurlijk spreiden we steeds onze armen voor nieuwe kindjes.

We zijn nu begonnen aan ons tweede jaar en komen met een glimlach op ons gezicht werken. En als we toch eens een mindere dag hebben dan toveren de kinderen wel een lach op ons gezicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...