donderdag 26 mei 2011

word feestlid bij KVLV

Je zag waarschijnlijk ook de sfeerbeelden van het grote KVLV-event!
Het was druk in Leuven afgelopen zaterdag.
De feestvierders konden er, naast volop genieten van een stralend zonnetje, deelnemen aan zo’n 200 verschillende activiteiten. Dans, sport, cultuur, informatie, koken,… iedereen kwam tijd te kort om even van alles te proeven. Het eeuwfeest kende een passende einde op het Ladeuzeplein. Een weergaloze explosie van kleur én dans sloot een eeuw KVLV af en trapte meteen de volgende 100-jaar in gang.

Een ploeg van CountryLifeTv liep een hele dag tussen de duizenden Vrouwen met Vaart. Van ‘s morgens aan het stadhuis tot ‘s avonds op het Ladeuzeplein sprokkelden we reacties en legden een hele resem mooie momenten vast op de gevoelige plaat. Het resultaat daarvan kan je bekijken in dit sfeerverslag.

Countrylife TV kan u bekijken via www.countrylife.be


Ben je nog nooit lid geweest van KVLV en heb je zin ook om ook ter plaatse aan de activiteiten deel te nemen en het mooie magazine 'vrouwen met vaart' te ontvangen? Dan kun je naar aanleiding van ons feestjaar in 2011 ‘feestlid’ worden voor slechts € 5,00 (i.p.v. €  24,00).
Je bent dan heel 2011 lid en geniet van alle KVLV-ledenvoordelen.
Ben je al lid en heb je een dochter, zus of schoonzus, tante, collega of vriendin die nog nooit lid geweest is van KVLV? Maak haar dan nu feestlid!

Meer info via ledenadmin@GroepKVLV.be, tel. 016/24 39 15 of 016/24 39 25 of klik hier om feestlid te worden.
www.kvlv.be
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...