donderdag 11 oktober 2012

Landelijke Kinderopvang plant de opening van een nieuw kinderdagverblijf in Grimbergen

De Vlaamse Regering besliste om dit jaar 7 miljoen euro extra toe te kennen voor de uitbreiding van de zelfstandige opvang en de opvangplaatsen in erkende kinderdagverblijven en diensten voor onthaalouders.
Binnen dit kader nam Kind en Gezin de beslissing om Landelijke Kinderopvang vzw een erkenning te geven voor de opstart van een nieuw kinderdagverblijf ‘Stekelbees’ in de gemeente Grimbergen. Er zullen 25 kinderen terecht kunnen.
Landelijke Kinderopvang opende in september 2011 in nauwe samenwerking met de gemeente en het OCMW van Grimbergen reeds een eerste kinderdagverblijf in Grimbergen. Dit is gehuisvest in Zevensterre 9 te 1852 Beigem. Er is plaats voor 14 kindjes van 0 tot 3 jaar.
De vraag naar kinderopvang blijft heel groot in de regio. Door de handen in elkaar te slaan, kunnen Landelijke Kinderopvang, gemeente en OCMW van Grimbergen het aanbod aan kinderopvang voor 0 tot 3-jarigen in Grimbergen verruimen.
Op die manier hopen Landelijke Kinderopvang, OCMW en gemeente Grimbergen op middellange termijn een antwoord te kunnen geven op deze groeiende vraag van jonge ouders.
voor meer informatie:
Ellen Verpeet: everpeet@LandelijkeKinderopvang.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...