donderdag 4 oktober 2012

Stekelbees De Pinte breidt uit

In De Pinte kunnen kindjes voor en na school, op woensdagnamiddag, op schoolvrije dagen en tijdens vakantiedagen terecht bij Stekelbees en dit dankzij de goede samenwerking met de gemeente. En uiteraard dankzij de dagelijkse inzet, het enthousiasme en de creativiteit van het Stekelbees-team.
Om in te spelen op de stijgende vraag naar kinderopvang, verhuisde de buitenschoolse opvang Stekelbees De Pinte naar een nieuw gebouw in Bommelstraat. In dit nieuwe gebouw “’t Bommeltje” zullen binnenkort op de eerste verdieping ook de dienst opvanggezinnen van het OCMW, het Opvoedingspunt en het consultatiebureau van Kind en Gezin hun intrek nemen. De grote ruimte is helder en licht en heeft grote ramen met zicht op de groene omgeving waardoor de kinderen zelfs binnen het gevoel hebben buiten te spelen. De oudste kinderen hebben hun vaste stek op de bovenverdieping die passend werd ingericht. Er zijn aparte lokalen voorzien die de kinderen toelaten hun huiswerk te maken. De nieuwbouw is uitgerust met de nieuwste snufjes om de toegang te beveiligen.
Op deze nieuwe locatie is plaats voor 100 kindjes tussen 2,5 en 12 jaar die in De Pinte en Zevergem naar school gaan of er wonen. I
ndien nog plaatsen vrij, zijn uiteraard ook kinderen van andere gemeenten van harte welkom.
Contactgegevens voor ouders:
Verantwoordelijke kinderopvang: Greet Deraedt 
Secretariaat en locatie: Bommelstraat 33/ bus 22 9840 De Pinte
Tel.: 09/245 42 96 lkdepinte@landelijkekinderopvang.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...