maandag 15 oktober 2012

Landelijke Kinderopvang zoekt KRAKS in de Kempen

De vraag naar kinderopvang is groot.  Ouders hebben bovendien liefst opvang in de buurt waar ze wonen. Landelijke Kinderopvang kiest onder meer voor de formule van onthaalouders omdat dit een kwaliteitsvolle opvang op maat mogelijk maakt.  De begeleiding en voortdurende vorming van de onthaalouders waarborgen de kwaliteit van deze opvang.
Dagelijks zetten vele onthaalouders en kinderbegeleid(st)ers zich in om kinderen een onvergetelijke ‘opvangdag’ te bezorgen. Om een antwoord te bieden op de grote vraag naar kinderopvang, zoekt Landelijke Kinderopvang voortdurend nieuwe, gemotiveerde onthaalouders en kinderbegeleidsters.
In de week van 22 oktober brengt Landelijke Kinderopvang regio Noorderkempen dit nogmaals onder de aandacht. Ze gaan op zoek naar mensen met een hart voor kinderen en die een ‘krak’ willen worden bij Landelijke Kinderopvang.  Want zo noemen we onze onthaalouders en kinderbegeleid(st)ers: ‘kraks’.  Omdat ze elke dag opnieuw met veel zorg en liefde zorgen voor de kindjes van anderen.
In die wervingsweek staan er enkele info-avonden op de agenda.  Tijdens dit infomoment wordt de functie van onthaalouder uitvoerig toegelicht en worden alle vragen beantwoord:
Maandag 5 november om 20u - provinciaal vormingscentrum - Smekenstraat 61 in Malle
Donderdag 8 november om 20u - regiokantoor Landelijke Kinderopvang - Gemeenteplaats 5 in Brecht
Geïnteresseerden mogen ook steeds vrijblijvend contact opnemen met de verantwoordelijke werving en selectie regio Noorderkempen: An Verhasselt – 03 317 07 85.  
Meer informatie is ook te krijgen via Helpdesk 070 246 041 of op www.landelijkekinderopvang.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...