donderdag 4 oktober 2012

Stekelbees Borsbeek viert feest

In Borsbeek kunnen kindjes voor en na school, op woensdagnamiddag, op schoolvrije dagen en tijdens vakantiedagen terecht bij IBO Stekelbees en dit dankzij de goede samenwerking met de gemeente Borsbeek. En uiteraard dankzij de dagelijkse inzet, het enthousiasme en de creativiteit van heel het IBO team.
Sinds 2002 organiseert Landelijke Kinderopvang in Borsbeek samenwerking met de gemeente ook buitenschoolse kinderopvang in IBO ‘Stekelbees’. Kinderen van 2,5 tot 12 jaar kunnen er terecht vóór schooltijd vanaf 7u en na school tot 18u30 ( op schoolvrije- en vakantiedagen van 7u tot 18u30 doorlopend).
IBO Borsbeek bestaat dit jaar dus 10 jaar en dat werd gevierd. Het werd een leuke opendeurdag met creatieve workshops voor kinderen.
Ann Fiems is verantwoordelijke kinderopvang in Borsbeek en staat in voor de begeleiding van de opvang samen met 10 kinderbegeleiders.
Op jaarbasis maakten 618 kinderen gebruik van de opvang.
We zijn nog dringend op zoek naar een nieuwe kinderbegeleider voor Stekelbees Borsbeek, voor info: lkzandhoven@landelijkekinderopvang.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...