dinsdag 29 maart 2011

doeboek voor ouders en kleuters: 'Van thuiskomen tot slapengaan'

Maak van het avondritueel een heerlijke belevenis:
een ludiek werkboek waarin jonge ouders inspiratie vinden om hun kleuter te begeleiden bij het slapengaan.
Boek met cd vol originele liedjes en verhaaltjes.

Na een drukke werkdag is het voor veel ouders een echte uitdaging om hun kleuters aangenaam te laten ‘thuiskomen’ en naar bed te loodsen. Ouders van drie- tot zesjarigen weten als geen ander hoe moeilijk het voor hun kleuter is om ’s avonds die spannende dag achter zich te laten en ’s ochtends monter aan een nieuwe dag te beginnen. Dat maakt van de avond- en bedtijd een van de moeilijkste opvoedmomenten. Van thuiskomen tot slapengaan zit barstensvol ideeën om ouders en kleuters hier doorheen te loodsen.
Dit doeboek helpt je om het slaapritueel van peuters en kleuters op een aangename manier te laten verlopen. Ontdek hoe je je kleuter kunt leren ontspannen en hoe je ook zelf rust kunt vinden. Lees hoe je je kleuter kunt voorbereiden op het slapengaan en hoe je van het bad- en bedritueel een leuk moment kunt maken.
Het boek is een reis met zes haltes, van thuiskomen ’s avonds tot het ontwaken ’s anderendaags. Het laat je kiezen uit opvoedkundige tips, focusspelletjes, liedjes en verhaaltjes. Op de bijgevoegde cd kun je die liedjes en een verhaaltje beluisteren.

Meer info: Van thuiskomen tot slapengaan -
auteur: Mieke Delanghe
ISBN 978 90 5826 779 5

Meer informatie: Davidsfonds Uitgeverij


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...