woensdag 9 maart 2011

vormingen voor Oost-Vlaamse onthaalouders

Landelijke Kinderopvang bouwt al meer dan 30 jaar aan opvang voor kinderen in gans Vlaanderen. In Oost-Vlaanderen vangt de organisatie jaarlijks meer dan 3900 kindjes op.

In 2010 is er heel wat veranderd bij Landelijke Kinderopvang. Naast de plaatselijke werking in verschillende gemeenten van Oost-Vlaanderen, is er nu ook een overkoepelende regionale werking. Deze manier van werken heeft ook een positieve invloed op het vlak van organisatie van vormingen voor onthaalouders. Elke onthaalouder aangesloten bij een dienst van Landelijke Kinderopvang in Oost-Vlaanderen kan voortaan een keuze maken uit een veel ruimer aanbod dan in het verleden.  Dit aanbod werd samengesteld in overleg met de plaatselijke verantwoordelijken.

Concreet worden in 2011 48 vormingen georganiseerd op verschillende plaatsen in Oost-Vlaanderen. Ook nieuw is dat er 2 volledige vormingsdagen i.p.v. vormingsavonden worden georganiseerd: één rond spel en speelgoed en één rond communiceren met ouders.

Een aantal van deze vormingsavonden staan open voor ouders met jonge kinderen, zij kunnen dus gerust een kijkje komen nemen.
Wie geïnteresseerd is in dit vormingsaanbod, onthaalouder wil worden bij Landelijke Kinderopvang of wie opvang zoekt, kan contact opnemen met de helpdesk op 070/246 041 of oostvlaanderen@LandelijkeKinderopvang.be


vormingen in Eeklo en regio Erpe-Mere/St Lievens Houtem



























Contactgegevens
Regiokantoor Oost-Vlaanderen
Denen 157
9080 Lochristi
Helpdesk: iedere dag bereikbaar van 8u tot 17u via
070/ 24 60 41 of oostvlaanderen@LandelijkeKinderopvang.be


Regioteam :
Regiomanager: Ann Bogaerts - abogaerts@landelijkekinderopvang.be
Helpdesk: Hilde Arens en Isabelle Van Damme
Verantwoordelijke veiligheid: Peter Rottiers - prottiers@landelijkekinderopvang.be
Verantwoordelijke selectie en vorming: Mady Van Herreweghe mvanherreweghe@landelijkekinderopvang.be



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...