dinsdag 29 maart 2011

Opvang Stekelbees St Lievens Houtem breidt fors uit

De Houtemse buitenschoolse opvang voor 28 kinderen Stekelbees gaat flink uitbreiden. Stekelbees wil de extra kinderen al in de paasvakantie kunnen opvangen.

Het gemeentebestuur heeft beslist om elke vakantie 20 extra opvangplaatsen te creëren in Stekelbees. Maar dat is niet de enige wijziging. Er komt ook een nieuw inschrijvingssysteem vanaf de paasvakantie. "Online kan je opvangplaats reserveren voor je kind", legt Ester Coppens uit. Wie zich registreert, is niet meteen zeker van zijn plaats. De toekenning gebeurt pas later.

Er is hoge nood aan extra plaatsen. Elke schoolvakantie zijn we volzet en op schooldagen moeten we ons eigenlijk over te veel kinderen ontfermen. Voorlopig mogen we ons aantal één uur overschrijden maar het zou beter zijn indien er een oplossing kwam. Momenteel zijn we op zoek naar twee jobstudenten die tijdens de vakantieperiodes kunnen bijspringen in Stekelbees. Dat moet ook wel met twintig kinderen extra. En op schooldagen wil de gemeenteschool in Vlierzele ook voor naschoolse opvang zorgen.

Wie dit jaar minstens 18 jaar wordt, een attest van animator op zak heeft of gelijkgestelde ervaring,  zin en de creativiteit heeft om elke dag kinderen te entertainen, kan zich kandidaat stellen via www.landelijkekinderopvang.be
Wie meer info wenst kan terecht bij Ester Coppens op 053/70.92.99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...