vrijdag 25 november 2011

25 november: e-mailloze vrijdag

Is het toeval...maar het valt me op dat ik vandaag weinig mails ontvangen heb.
Vandaag is het 25 november, kan je een dag lang leven en werken zonder mails?
E-mail is een fantastische uitvinding, en dat houden we beter zo. Maar als e-mail je leven beheerst, je geregeld van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bezighoudt, je regelmatig stress en onhaalbare deadlines bezorgt, dan is het hoog tijd voor actie!


Op deze site lees je wat je kan doen als je elke dag overspoeld wordt door karrenvrachten mails, afzenders verwachten dat je hun mail onmiddellijk afhandelt en je het gevoel krijgt dat je de mails niet kan beheersen.
Maar er zijn heel veel positieve kanten aan een eigen mailadres, als onthaalouder of kinderbegeleidster kan je de nieuwsbrief van Landelijke Kinderopvang in je mailbox krijgen, via sites zoals Kind en Gezin kan je je gratis abonneren op een nieuwsbrief, je kan communiceren met ouders, met je collega, met je verantwoordelijke kinderopvang...
Heb jij een eigen mailadres?
Wacht niet langer om er eentje aan te maken en bezorg het aan je verantwoordelijke. Vind je het ingewikkeld om een eigen mailadres te maken, er is vast iemand in je buurt die je erbij kan helpen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...