woensdag 23 november 2011

eerste praatcafé: ‘over opvoeding gesproken…’

Op 29 november organiseert Landelijke Kinderopvang voor de eerste keer een praatcafé in CC De Maere voor tweehonderd kinderbegeleidsters uit de regio’s Dijleland, Noord-en Zuid-Hageland.
Tijdens het praatcafé staat Landelijke Kinderopvang stil bij de uitdagingen van opvoeding. Op die manier willen we onze visie over opvoeden versterken. 
Vanuit Landelijke Kinderopvang zijn we bezig om de waarden die we belangrijk vinden in het opvoeden van kinderen te verzamelen en neer te schrijven. Iedereen in de organisatie wordt hierbij betrokken,  zowel de verantwoordelijken kinderopvang als de kinderbegeleid(st)ers en onthaalouders. Tijdens het praatcafé komt iedereen aan het woord. Nadien worden de bevindingen van het praatcafé gebundeld.
Landelijke Kinderopvang is nog op zoek naar kinderbegeleid(st)ers in de regio. Het is een beroep met ruimte voor eigen invulling en dit in een speelse omgeving.
Waar? 29 november 2011 om 9.30u CC De Maere, Leuvensesteenweg 187, 3390 Sint-Joris-Winge. 
Marjoes Smeets, regiomanager Landelijke Kinderopvang Zuid-Hageland geeft meer informatie over het praatcafé en de werking van Landelijke Kinderopvang. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...