vrijdag 17 december 2010

Absoluut goede buren

Het hoofdkantoor van Landelijke Kinderopvang ligt in Wijgmaal (Leuven) vlakbij het station en de Vaart.
Groep KVLV is een netwerk van  organisaties als KVLV, Landelijke Thuiszorg, Groene Zorg, Landelijk Dienstencooperatief....en samen kan je ons vinden op de Remy-site, als je er ooit eens voorbijrijdt moet je zoeken naar het grote rode gebouw. 
Op het filmpje van Groep KVLV zie je een glimp van deze bedrijvensite.
Maar niet alleen Landelijke Kinderopvang is er gehuisvest, we hebben ook andere buren.
ABSOLUUT goede buren want woensdag 22.12 halen ze Music for Life naar hun kantoor, dankzij UNIZO, partner van Music For Life. UNIZO brengt DJ Christophe Lambrecht naar 10 bedrijven. Absoluut is één van de uitverkorenen. 

Christophe 'lambi bambi' Lambrecht komt op het kantoor plaatjes draaien en geeft het beste van zichzelf van 17.00u tot 19.00u. Volg zijn voorbeeld en geef ook het beste van uzelf. Spring vanaf 16.00u binnen en trakteer u en/of anderen op een drankje. We zorgen voor een bijzondere wintercocktail: een creatie van Kwinten De Paepe (restaurant Trente), onlangs uitgeroepen tot jonge chef van het jaar door Gault-Millau. De opbrengst gaat natuurlijk naar Music For Life
Zin om langs te komen? Altijd welkom, ook de collega's. Maar als het even kan, graag een seintje op voorhand: schrijf je via Facebook in op het event: 
http://www.facebook.com/event.php?eid=163038910405826&notif_t=event_invite 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...