woensdag 1 december 2010

1 december, een heuglijke dag!

En ja het is al december, het einde van 2010 komt in zicht!
2010 was een jaar vol nieuwe projecten bij Landelijke Kinderopvang en vandaag 1 december is terug een belangrijke mijlpaal in onze 'geschiedenis' nl de opening van Kinderdagverblijf Stekelbees te Huldenberg en de start wachtlijst voor  Kinderdagverblijf Stekelbees Beersel.


Opening Kinderdagverblijf Stekelbees Huldenberg
Vandaag worden de eerste kindjes verwelkomd is ons nieuwe kinderdagverblijf Stekelbees te Huldenberg! 
In samenwerking met de gemeente kon dit ingericht worden de Elzasstraat vlak naast IBO Stekelbees, zeer praktisch voor de ouders! Dit kinderdagverblijf biedt plaats voor 23 kinderen in 2 leefgroepen. In november bood Lisbet Daneels, verantwoordelijke van het KDV, een warm onthaal aan de kandidaat-ouders die konden kennismaken met de werking en genieten van de mooie aankleding. In onze huiskleuren? Natuurlijk!

FOTO1
Pol Anrys, preventieadviseur bij Landelijke Kinderopvang en Inge Beeckmans, medewerkster van de technische dienst van de gemeente Huldenberg overleggen met de architect.

Foto 2
Regiomanager Ilse Vandewaerde in werfoverleg.
Foto's van het nieuwe KDV volgen...


Foto 3
een warm welkom voor de eerste kindjes

Start wachtlijst Kinderdagverblijf Stekelbees Beersel
De voorbereidingen zijn gestart voor de 
inrichting van een nieuw KDV Stekelbees in Beersel. Het is gelegen aan de Watermolenstraat 95 te Beersel en zal plaats bieden aan 47 baby’s en peuters. Vanaf vandaag kunnen kandidaat-ouders zich melden bij onze helpdesk via het 070-nummer. Bij de planning van de inschrijvingen hebben inwoners van Beersel of deelgemeenten voorrang met respect voor de voorrangsregels die Kind en Gezin ons oplegt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...