dinsdag 19 juli 2011

Boobs-'n-Burps zoekt mama's met een goed hart


Boobs-'n-Burps zoekt leuke modellen!
Je hoeft helemaal geen professioneel model te zijn, wel gewoon een echte mama, en/of mama-in-spé. Je mag blank of zwart zijn, je hoeft niet in een maatje 34 te passen, je hoeft geen meter vijfentachtig groot te zijn, je moet wél goed in je vel zitten.
Boobs-'n-Burps showt op zondag 25/09/11 borstvoedingskledij op de themadag "Afrique ta mère". De themadag maakt deel uit van een grote campagne van het Zuiderpershuis (Antwerpen) in samenwerking met de NGO Memisa rond twee millenniumdoelstellingen: in het zuiden kindersterfte terugdringen en de gezondheid van moeders verbeteren.
Ook visagie, kapster en stylistes welkom om een steentje bij te dragen aan dit project.

Met de campagne ‘Afrique Ta Mère’ wil het WCC Zuiderpershuis een heel najaar lang het publiek sensibiliseren rond de millenniumdoelstellingen 4 en 5: het terugdringen van de kinder- en moedersterfte en het verbeteren van de gezondheid van moeders en kinderen. Deze twee voornemens staan nog ver achter op schema!
Wij brengen de doelstellingen onder de aandacht tijdens onze voorstellingen, maar ook via de expo ‘Moeders in Congo’ en een ontmoetingsdag op 25 september. Een campagne i.s.m. DEGOS, Belgische ontwikkelingssamenwerking.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...