woensdag 6 juli 2011

Kind en Gezin waarschuwt

We willen je alert maken voor de volgende situatie:
Kind en Gezin kreeg de melding dat een onbekende oudere man met een grijze Volkswagen zich in Waregem voordoet als een controleur van de kinderopvang.
Als er iemand in de opvang de deur open doet, steekt hij zijn voet tussen de deur.
Mogelijks verplaatst hij zich naar andere gemeenten.
Kind en Gezin roept op om extra voorzichtig te zijn. Wanneer je deze man ziet, bel onmiddellijk de politie op het nummer 101. Probeer zijn nummerplaat te onthouden!

1 opmerking:

 1. Kind & Gezin waarschuwde op de website voor een onbekende oudere man die met een grijze Volkswagen rijdt. Die zou in de omgeving van Waregem, in de provincie West-Vlaanderen, al enkele kinderopvangcentra hebben proberen binnen te dringen. Het blijkt nu echter om een vakbondsman te gaan, die overijverig leden wilde ronselen.

  Na het aanbellen, stak de man steeds zijn voet tussen de deur. Men dacht dat hij bij de kinderen wilden raken.

  Kind & Gezin-woordvoerster Leen Du Bois zei in een Corelio-krant dat ouders niet moesten panikeren. De uitbaters van de crèches zouden extra waakzaam zijn.

  De man deed zich naar verluidt voor als controleur. "Inspecteurs moeten zich onmiddellijk kunnen identificeren. Is dat niet het geval, moet ingegrepen worden."

  "Wellicht was er een spraakverwarring", laat de politie nu echter weten. "Niemand moet zich zorgen maken." De man werd al verhoord, maar mocht weer beschikken.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...