woensdag 20 juli 2011

Kinderfestival ‘Kid Rock’ in vakantieopvang Stekelbees -Gent

De locatie bedrijfsopvangopvang Stekelbees in Gent is een kleine, maar supertoffe opvang. De Stekelbezen maakten al heel wat avonturen mee. 
De eerste week waren er een bende piraten aangespoeld, samen met de gekke Fien Boerentrien. Vorige week stond iedere dag in het teken van een ander element: water, aarde, vuur of lucht. De kinderen verzonnen een eigen dans met die vier natuurelementen. Deze week zijn we op reis in het Vreemde land, hier gebeuren veel rare dingen. Er waren kinderen die voetbalden zonder bal, kinderen die een hele dag op 1 been rondliepen en er kwamen speciale meneertjes langs.

Het hoogtepunt van de vakantie was voor velen het kinderfestival ‘Kid Rock’ in Wetteren. Vrijdag 15 juli gingen we met alle kinderen vanaf 6 jaar naar het muziekfestival. We vertrokken met de tram en de trein, een echt avontuur om op tijd te zijn. Het weer was prachtig, de springkastelen werden opgeblazen en we zagen enkele goeie muzikanten zoals Lasgo, Brahim en Laura Omloop. De jongste kinderen konden in de ‘mond’ van een grote rups kruipen en kwamen er achteraan weer uit, dit vonden ze fantastisch. We aten er allemaal een ijsje en dansten er op de muziek. We kregen zelfs een ècht festivalbandje! Kortom een geslaagd eerste festival!
Elien, hoofdmonitor vakantieopvang GentGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...