dinsdag 12 juli 2011

veiling voor het goede doel

Elke zomervakantie zet Landelijke Kinderopvang Lochristi zich in voor het goede doel. De buitenschoolse opvang Stekelbees steunt deze keer met tal van initiatieven de vzw Zinloos Geweld. Ouders en sympathisanten krijgen de kans om wekelijks te bieden op een kunstwerk dat de kinderen zelf gemaakt hebben. Wees erbij, voor de veilinghamer valt en je naast een begeerd werk grijpt!
Deze week starten we al onmiddelijk met een creatie met een hoge symboolwaarde: een  prachtige vlinder, het symbool van de vzw Zinloos Geweld, vervaardigd door jonge Stekelbees-kunstenaars.


Kelly Temmerman, coördinator van Stekelbees, legde de startprijs van de eerste weekveiling vast op 2 euro. Maar dat is natuurlijk veel te weinig voor dit authentiek handwerk. Mail ons voor vrijdagavond 20.00 uur je bod, en de prachtige vlinder fladdert straks misschien voor het goede doel bij je rond. Vergeet je naam, adres en telefoonnummer niet te vermelden! 
Bieden kan dan nog tot vrijdagavond, maar dan gaat de hamer onherroepelijk neer. 'Niemand meer? Verkocht!'Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...