vrijdag 19 augustus 2011

Een magische vakantieopvang!

Stekelbees vakantieopvang van Antwerpen Centrum kan je terugvinden in de Mikado school in Borgerhout. De opvanglocatie is niet ver van de Zoo en het Centraal Station, in een levendige buurt. We kunnen hier gebruik maken van een ruime speelplaats (met een grote zandbak!) een groot speellokaal en een toffe turnzaal.
Met een gemiddelde van 15 kinderen, van jong tot oud, zit de sfeer er hier altijd goed in. Elke ochtend staan er dan ook 2 monitoren met superleuke activiteiten voor deze bende klaar. Regelmatig gaan we met de opvang op uitstap, maar af en toe komt er ook eens een leuke verrassing naar de opvang zelf…
Op 18 augustus wandelde hier plots een clown op de speelplaats. Hij nodigde zomaar iedereen uit voor een clownfeestje! De kinderen waren blij verrast en volgden hem mee naar het speellokaal. Tijdens het volgende uur maakten de kinderen kennis met de wondere wereld van de clown, hielpen hem schminken en de juiste kleding vinden, luisterden naar de gekke  clownverhalen en assisteerden hem met verschillende tovertrucs! Er werd goed gelachen en de kinderen vielen van de ene verbazing in de andere!
Op het einde van de dag gingen ze allemaal naar huis met een mooie ballonnenhond, magische verhalen en weer een heleboel leuke vakantieherinneringen!
Tom Frans- Hoofdmonitor Stekelbees Antwerpen & Planckendael


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...