woensdag 17 augustus 2011

Op uitstap naar de Olmense Zoo

Stekelbees vakantieopvang Overpelt gaat door in de lokalen van de buitenschoolse opvang te Neerpelt. De locatie is rustig gelegen en beschikt over een heus grasveld.
Maar wat nog meer in de smaak valt bij de kinderen is natuurlijk de zandbak. Bij mooi weer wordt deze overstelpt door spelende kinderen met schepjes en emmertjes. Omdat de IBO in een rustige buurt ligt, kunnen we regelmatig met de kinderen op tocht gaan.
Stekelbees Overpelt organiseert opvang voor het personeel van het Mariaziekenhuis Noord-Limburg. Er is plaats voor 40 kinderen, maar gemiddeld komen er 17 kinderen naar de opvang. De opvang gaat open om 7:00 en sluit om 18:00. Elke dag staan er 3 enthousiaste monitoren met leuke activiteiten klaar en dit om de kinderen een spetterende vakantie te bezorgen.

Op woensdag 10 augustus vertrokken we ’s morgens met 17 goedgemutste kinderen richting de Olmense Zoo.
Het weer was ons gunstig gegund en zowel de kinderen als monitoren genoten van deze uitstap. De kinderen bewonderden de verschillende dieren. Wat niet mocht ontbreken was de dierenshow. Papegaaien op een fietsje, geitjes op een trapje, ezels die truckjes deden, het was allemaal leuk om te zien. De kinderen juichten en klapten mee. Om de dag af te sluiten konden de kinderen nog genieten van de speeltuin en een ijsje. Vermoeid maar blij keerden we terug naar de opvang, waar de ouders vol ongeduld stonden te wachten op de verhalen van de kinderen.


Arian Moors Hoofdmonitor Stekelbees OverpeltGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...