woensdag 20 april 2011

Win het boek 'de gouden raad van Tante Kaat'

De lente is in het land en dit is traditioneel dé periode voor de grote schoonmaak. Ben jij een echte expert? Of is er al wel eens iets misgelopen?

Stuur je beste huishoudtip of je grootste huishoudblunder naar LDC.communicatie@GroepKVLV.be en maak kans op het boek ‘De Gouden raad van Tante Kaat’.

Of je nu een leek bent of een echte kenner in poets- en huishoudtechnieken, dit boek staat vol met interessante tips.
De wedstrijd loopt tot en met 18/05/2011. Uit elke categorie kiezen we twee winnaars. Omdat we allemaal iets kunnen leren van elkaar, zullen we de ingestuurde tips en blunders publiceren op de huishoudblog van Landelijk Dienstencoöperatief.

Het eerste boek met de ‘Gouden raad van Tante Kaat’ verscheen voor het eerst in 1993. Sindsdien werden meer dan 700.000 exemplaren van haar boeken verkocht en is ‘De gouden raad van Tante Kaat’ bijna spreekwoordelijk geworden. Voor het eerst zijn alle tips van de gouden raad verzameld in een mooie ,verzorgde uitgave: ‘De Gouden Raad van Tante Kaat compleet’.
Meer dan 2.000 tips verdeeld over 7 hoofdstukken en alfabetisch gerangschikt met achteraan een uitgebreid opzoekregister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...