vrijdag 14 oktober 2011

dag van de kinderbegeleidster in OKiDO Kievit (Antwerpen)

OKiDO Stekelbees Kievit is een samenwerkingsverband tussen OCMW Antwerpen en Stekelbees vzw en werkt samen met de dienst Werk en Economie van de stad Antwerpen, met de steun van de Vlaamse Gemeenschap.
OKiDO Stekelbees Kievit is een lokale dienst die occasionele kinderopvang biedt voor OCMW klanten. De opvang is erkend en heeft een attest van toezicht van Kind en Gezin.
Er zijn 17 erkende plaatsen. De opvang loopt van 7:30 tot 17:00u.
Onze kraks in kinderopvang: Lutgarde (49 j), Dragida(49j), Quahiba (35 j), Tabalait (37 j), Dorothée (37 j), Inge (21 j), Gilberte (40 j), Samira (29 j),
Nagète (28 j) en Zobida (46 j) werden naar aanleiding van de dag van de onthaalouder en kinderbegeleidster op deze locatie extra in de watten gelegd.

In de kijker: krak in kinderopvang kinderbegeleidster Lutgarde (49j)
Lutgarde rolde in 2009 eerder per toeval in een job in de kinderopvang.
Het beviel haar echter zo goed dat ze besloot de opleiding kinderzorg binnen het volwassenonderwijs te volgen. Hier behaalde ze in juni 2011 haar diploma.
Op 01/02/2011 startte ze in een vervangingscontract bij OKiDO Stekelbees Kievit. Lutgarde ziet dit alles als een unieke kans die ze kon aangaan nu haar eigen kinderen ouder zijn. Op dit moment geniet ze van het werken in een occasionele opvang. Vooral de uitdaging om met een erg divers team aan de slag te gaan voor een diverse doelgroep daagt haar heel erg uit.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...