zaterdag 22 oktober 2011

Opening Kinderdagverblijf Stekelbees Grimbergen

Het was wel 25 graden op 30 september 2011: de dag van onze officiële opening. De zomer was eindelijk in het land, terwijl de herfst al officieel zijn intrede had gedaan. Hij zorgde voor blije mensen en lachende gezichten.
We waren blij en vooral erg trots dat we de kans kregen om een gloednieuw kinderdagverblijf Stekelbees mee uit de grond te stampen en dat we dit vandaag ook aan de rest van de wereld konden laten weten. De lokale media kwam er massaal op af.
De kindjes waren deze week opvallend flink en voorbeeldig. Was het voor hen na vier weken ook al wat vertrouwd geworden? Voelden ze de ietwat gespannen sfeer en de opwinding die er hing om alles klaar te krijgen voor de officiêle voorstelling? Of kwam het doordat ze vaak ‘vreemde’ mensen over de vloer zagen komen die er anders nooit waren? Wat zeker en vast meegespeeld heeft zijn de goede zorgen van de kinderbegeleidsters, die na vier weken open zijn ook hun draai en routine gevonden hebben. Een puike prestatie van een enthousiast team!
De receptie zelf was een schot in de roos. Veel meer mensen dan verwacht doken op. De ouders van onze kindjes, personeel en familie, collega’s van de Landelijke Kinderopvang, niewsgierige mensen uit de buurt, mensen van gemeente en OCMW… Allemaal waren ze benieuwd naar ons kinderdagverblijf en wat er van de oude pastorie geworden was. De complimentjes vlogen in het rond tijdens de rondleidingen. De volwassenen genoten van een glaasje bubbels, terwijl de kindjes zich konden uitleven op het springkasteel en omgetoverd werden tot heuse kunstwerkjes door de grimme. Een feest voor iedereen.
Bij deze zou ik allereerst Ellen willen bedanken voor alle hulp bij de opstart van het KDV en daarna. Ook de mensen van gemeente en OCMW hebben er mee voor gezorgd dat ons kinderdagverlijf nu is wat het is en dat het een mooi openingsfeest is geworden. Bedankt allemaal! 
Wij bouwen nu verder aan een aangenaam en gezellig KDV, waar ouders en kindjes zich hopelijk thuis voelen.Fien De Doncker
VKO Landelijke Kinderopvang - kinderdagverblijf Grimbergen
Zevensterre 9-1852 Beigem
INFO: Je kan terecht op onze Helpdesk (070) 24 60 41
elke werkdag van 8u - 17u


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...