zaterdag 8 oktober 2011

Verjaardagsfeest 10 jaar Stekelbees Landen!

Woensdag 5 oktober kwamen een 100-tal kinderen samen met alle kinderbegeleid(st)ers naar de opvanglocatie in Landen centrum.  
Voor de lagere school kinderen was er een interactieve goochelshow (jawel mét duiven) voorzien en voor de kleuters een poppenkastverhaal waar ons 10 jarig bestaan centraal stond.  
Nadien konden de kleuters zich uitleven op de Vlaamse kermis en de kinderen van de lagere school speelden een quiz. Nadien werd iedereen op een ijsje getrakteerd. Vanaf half vijf waren alle ouders en genodigden welkom voor een hapje en een drankje. Er was een speciale attentie voorzien voor 7 kinderbegeleid(st)ers en verantwoordelijke Ines die ondertussen ook al (meer dan) tien jaar in dienst zijn bij Landelijke Kinderopvang. Carla, Vera, Isabelle, Inge waren er vanaf het begin bij, binnen zes maanden volgden Kristel en Martine, Patrick kwam overgewaaid uit Heverlee. Deze mensen bliezen de snoep-verjaardagstaart uit. Nadien werden alle kinderbegeleid(st)ers en vrijwilligers nog even in de bloemetjes gezet. 
We werden ook (letterlijk) in de bloemetjes gezet door onze collega's van de dienst onthaalouders Geetbets! 
Het feestcomité van IBO Landen mag nog eens extra bedankt worden, zij hebben enorm hard gewerkt om van deze dag iets onvergetelijks te maken!
Het was een zeer leuke verjaardag!
We geven er uiteraard de volgende tien jaar ook een lap op!


verantwoordelijken kinderopvang Ines Pierquet & Katrien Vanhees

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...