woensdag 12 oktober 2011

Onthaalouders en kinderbegeleidsters week lang op voetstuk

Bij Hilde Devos in de Vertrijksestraat in Neervelp was het gisteren drukker dan ooit. Ze is één van de onthaalouders die in het zonnetje werden gezet want vandaag 12 oktober is het de Dag van de Onthaalmoeder.
Voor die gelegenheid bezocht Monique Swinnen, voorzitter van de vzw Landelijke Kinderopvang symbolisch Hilde Devos(48) in Neervelp. Het bezoek beklemtoont de waarde die de organisatie hecht aan de onthaalmoeders.
Het was ook het moment het beroep te promoten, want er is nog steeds een groot gebrek aan onthaalmoeders voor de opvang van kinderen van nul tot drie jaar. Ondanks veel faciliteiten en een verbeterde status is het gebrek aan kinderopvang in Vlaams-Brabant nog groot.
Landelijke Kinderopvang wil ook graag nieuwe onthaalouders en kinderbegeleidsters werven vertelt Marjoes Smeets, regiomanager van de Landelijke Kinderopvang. Daarom starten we meteen ook een wervingscampagne via affiches die we in lokalen op openbare plaatsen ophangen in onder meer Bierbeek, Boutersem, Landen, Oud-Heverlee en Hoegaarden. Bekijk het promotiefilmpje op YouTube en deel het met familie, vrienden en collega's!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...