vrijdag 18 mei 2012

Gemeente Linter en Landelijke Kinderopvang openen buitenschoolse opvang

Landelijke Kinderopvang organiseert in Wommersom buitenschoolse opvang voor kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. De gemeente Linter en Landelijke Kinderopvang openden een nieuw gebouw voor deze buitenschoolse opvang in Wommersom.
Tot op heden gebeurde dat in Zandstraat nr 14. Maar omdat er nood was aan een aangepaste en grotere infrastructuur, verhuist deze opvang naar een nieuw gebouw (nr. 12) naast de huidige opvang.
Alle kinderen uit Wommersom en omstreken kunnen er voor en na school terecht. Stekelbees biedt hier plaats aan 60 a 70 kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. De opvang is alle werkdagen open tussen 7u en 18u30. 3 gemotiveerde begeleid(st)ers bieden de kinderen een leuk programma in een huiselijke sfeer. Er is ruimte om op adem te komen. Naast vrij spel, zijn er ook tal van georganiseerde activiteiten.
Tot nu toe was de locatie Wommersom enkel voor- en naschools open. 
Op schoolvrije dagen, woensdagnamiddag en vakantiedagen kunnen de kinderen terecht in de hoofdlocatie te Neerlinter. Aangezien we zo'n mooie locatie hebben, gaan we dit vanaf September alvast deels uitbreiden. De kinderen van de scholen in Wommersom, Melwezer en Neerhespen kunnen op hun schoolvrije dagen nu terecht in Wommersom zelf.
Voor een aanvraag voor kinderopvang of meer info kan u terecht bij de Helpdesk van Landelijke Kinderopvang regio Zuid-Hageland via zuidhageland@landelijkekinderopvang.be of op 070/24.60.41.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...