woensdag 16 mei 2012

Startopleiding voor nieuwe onthaalouders in Limburg

Eveline Erckens van Heusden en Viviane Aerts uit Zonhoven volgden onlangs samen met nog een 20-tal andere collega’s de startopleiding voor nieuwe onthaalouders van Landelijke Kinderopvang.
Eveline werkte voordien als kinderverzorgster in een kinderdagverblijf. Ondertussen ging ze samenwonen, werd ze mama en koos ze ervoor om thuis haar werk verder te zetten. “Ik werk graag zelfstandig, regel ook alles graag zelf. Ik ben graag intensief bezig met de kindjes en in een huiselijke sfeer”. 
Bij Viviane Aerts zijn de kinderen al groot en ze miste de kleintjes. Dat actief en creatief bezig zijn met de kinderen valt haar het meest mee nu ze onthaalouder is; tegelijk moest ze in het begin ook wennen aan de drukte in de job. Zoals Eveline genoot ze van de opleiding ‘die op een leuke manier gegeven werd’.
Britt Smulders startte begin dit jaar ook als onthaalouder bij Landelijke Kinderopvang. Een heel fijne job omdat je zorgt voor kindjes die allemaal verschillend zijn, Het geeft veel voldoening te kunnen helpen bij hun ontwikkeling en opvoeding én ik ben thuis voor mijn gezin, aldus Britt. Voordien werkte Britt in de gehandicaptensector.
Wie meer info wenst over Landelijke Kinderopvang en onthaalouder worden, kan contact opnemen met de helpdesk van Landelijke Kinderopvang, 070/24.60.41.
Foto:Boven - Smulders Britt van Heusden- Rechts onder - Erckens Eveline van Heusden- Links onder - Aerts Viviane van Zonhoven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...