dinsdag 22 mei 2012

picknicken was leuk!

We stuurden onlangs een uitnodiging voor een picknick van de provincie Vlaams-Brabant...het werd een heerlijke dag daar in het Vinne te Zoutleeuw!
Misschien woon je in een andere provincie en heb je ook allerlei activiteiten gezien of georganiseerd ter gelegenheid van de week van opvoeding.
Word onze reporter ter plaatse en laat ons weten hoe het was!

Na twee succesvolle edities in Kessel-Lo en Huizingen, met elke keer 1000 aanwezigen, nodigde de provincie voor de derde keer (groot)ouders en kinderen uit voor een reuze-picknick en toffe activiteiten in Het Vinne in Zoutleeuw. Tussen 12 en 14 uur mocht iedereen zich neervlijen in het gras met een lekkere picknickzak, aangeboden door de provincie. De gemeenten Zoutleeuw, Linter en Geetbets boden picknickdekentjes aan. Daarna was het tijd voor actie voor klein en groot. Een greep uit het aanbod: kooksprookjes, een combinatie van verhaaltjes en Iekkere recepten, een poetisch kapsalon, kindergrime, Afrikaanse dans, kriebeldiertjes zoeken in het water, Gps-tocht (voor de groteren), tuinieren in potten, ...
De provincie ondersteunt infoavonden, vormingen, informele picknicks, samenspeeldagen enzovoort. Dit jaar tekende 45 gemeenten hierop in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...