dinsdag 8 februari 2011

persontmoeting:voorstelling nieuw kinderdagverblijf Stekelbees in Lier

Goed nieuws voor alle ouders die wonen in Lier en op zoek zijn naar kinderopvang in de buurt!

Landelijke Kinderopvang opent er op 6 juni 2011 i.s.m. Stad Lier en de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen (POM) een nieuw kinderdagverblijf ‘Stekelbees’.
Het nieuwe kinderdagverblijf zal gehuisvest zijn in een nieuw gebouwd dienstencentrum gerealiseerd door POM Antwerpen i.s.m. de bedrijven op het terrein Duwijckpark, de stad Lier en dankzij de steun van Europa, Vlaanderen en Provincie Antwerpen. Op 8 februari worden de plannen voorgesteld aan de pers.

Landelijke Kinderopvang kreeg een erkenning van Kind en Gezin voor de opstart van dit nieuwe kinderdagverblijf ‘Stekelbees’.
Alle opvanglocaties van Landelijke Kinderopvang staan onder toezicht van Kind en Gezin en voldoen aan strikte kwaliteitseisen.
Er is plaats voor 27 kindjes van 0 tot 3 jaar. Het kinderdagverblijf zal alle werkdagen open zijn van 7 tot 18u. De kinderen zullen worden opgevangen in 2 verticale of leeftijdsgemengde leefgroepen. Voor de uitbating heeft Landelijke Kinderopvang een nauwe samenwerking met de stad Lier.

Op deze manier verruimt Landelijke Kinderopvang haar aanbod voor gesubsidieerde kinderopvang voor 0 tot 3 jarigen in de regio Lier.
Belangrijk voor ouders is dat de opvang in dit kinderdagverblijf  inkomensgerelateerd is, wat betekent dat de ouderbijdrage berekend wordt op basis van het inkomen.

Er zijn nog vrije plaatsen in het kinderdagverblijf.
Voor een aanvraag kinderopvang of meer info kan je terecht op de Helpdesk van Landelijke Kinderopvang regio Mechelen-Lier mechelenlier@landelijkekinderopvang.be
of op 070/24.60.41Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...